Home » Ervaringen

Ervaringen van klanten

Enkele ervaringen....

28/05/2021

Naam*

Annoniem

Vandaag hoef ik mij niet meer te schamen voor mij rode wangen (coupe rose) Dankzij het profesioneel advies van Elke om de producten van de Soothing verzachtende lijn te gaan gebruiken.  Mijn huid voelt comfortabeler en geeft me terug zelfvertouwen! Nogmaals bedankt! 

11/05/2021

Naam*

Annoniem

Mijn huid voelt als herboren. ik draag veel een mondmasker. Zoals waarschijnlijk vele mensen nu. Maar ik had er 'bubbelen 'van het zag er niet uit en voelde ongemakkelijk .

Elke heeft mij producten voor thuis aangeraden , waarvoor grote dank. 

Het was een grote stap voor mij. Maar zeer tevreden over de producten zijn geld waard! zeker en vast

De irritatie is vele beter al. 

Groetjes 

11/05/2021

Naam*

Gert VDP

Heerlijk genoten van Hoofd-rust behandeling. tot volgende x

toffe ervaring.

11/05/2021

Naam*

Maria G.

De voetcreme is geweldig, hij heeft dit bewezen tijdens de lockdown. kon ik niet met mijn voetjes komen.  ik kreeg geen kloven dankzij de creme. Heel goed.

11/05/2021

Naam*

Monique

Super tevreden over de nieuwe mascara!  Blijft ECHT de hele dag op zijn plaats. TOP 

16/03/2021

Naam *
schrijvers sonja

E-mailadres *
*********************

Bericht *
Vandaag een zalige gelaatsverzorging gehad.
Deze behandeling was dringend nodig aangezien ik alle dagen een mondmasker draag op mijn werk.

Ik ben heel blij dat ik weer bij Elke langs kon , heerlijk. (16/03/2021)

telefoon nr.************

02/03/2021

Conny Papen  voelt zich relaxed.
Vandaag een unieke beleving mogen ervaren ..waar ik heel sceptisch tegenover stond.
Ik heb door mijn ziekte,regelmatig last van mist in mijn hoofd(zwaar gevoel ,lichte hoofdpijn. )
Onze dochter (die zowel VPK ,als schoonheidsspecialiste is ..en gespecialiseerd in relaxatietechnieken )stelde voor om een oorkaarsbehandeling toe te passen.
Wat moest ik mij daar bij voorstellen ..???
Ik mocht plaatsnemen op de behandelingstafel ..legde mij comfortabel op mijn zijde ,de kaarskoker kwam in mijn oor ..Ik hoorde geluiden van de zee ..of lichte regenval..enorm ontspannend..nadat de 2 oren waren behandeld voelde mijn hoofd super licht ..de druk was volledig weg zo ook de hoofdpijn..toen we de koker openmaakte schrokken we vd inhoud (er zat veel losgekomen oorsmeer in .
Deze behandeling (hoofd-rust) is een absolute aanrader voor het totale relaxatiegevoel .

 

09/08/2019

Dorine Haerinck

  raadt Excellence Beauty aan.

 

Super ontvangst, aangename kamer en super goede behandeling van
Voeten,handen en reiniging van mijn gezicht.
Iedereen kan die ZEN momenten gebruiken
Een aanrader.

 

Hanna Wollants

raadt Excellence Beauty aan.

 

 

Heike Heuvelmans

  raadt Excellence Beauty aan.

 
 

 

Anita Van der Vloet

  raadt Excellence Beauty aan.

 
Volledig ontspannen en relax buiten gekomen.
Nog nooit zo een goede massage gehad en gezichtsverzorging met super goede natuurlijke producten.
Ik ga terug . Aanrader.
Elke is ook lief rustig meisje.
Interieur klein maar top. Er is alles voor puur verwennerij .
Anita uit Tongerlo Oevel

 

Ellen Francis

  raadt Excellence Beauty aan.

 

 

Eva Van Gelder

  raadt Excellence Beauty aan.

 
Elke haar medische achtergrond en uitgebreide kennis zijn ook een pluspunt. Als je vragen hebt, mag je rekenen op een heldere uitleg. Ze werkt ook met kwalitatieve natuurlijke producten.
Bedankt Elke voor dit ‘geniet-moment’! Groetjes Eva
  • Professionele masseuses
  • Luxe ervaring

 

Conny Papen

  raadt Excellence Beauty aan.

 

 

Hilde Daelemans

  raadt Excellence Beauty aan.

Ik loop op wolkjes, voetjes heerlijk laten verwennen door ontzettend lieve magische handen en betoverende producten. Daarna een heerlijke rug, nek hoofdmassage. Is er iemand die zegt dat men de complete ontspanning nog niet heeft gevonden, die is nog niet bij Elke langst geweest .
  • 5 sterren

 

Karlien Lauwers

 raadt Excellence Beauty aan.

Elke doet het super goed. Ik heb 30min kunnen genieten van een relaxerende massage, het leek alsof ik nadien een nieuw persoon was. De omgeving en geurtjes zorgen ervoor dat het zeer ontspannend is.
Bedankt Elke, Ik heb genoten!
Een echte aanrader!
  • 5 sterren

 

Marleen Mols

  raadt Excellence Beauty aan.

Een heerlijke rug massage gekregen van de sympathieke elke ze doet dat heel goed en het rustgevende geluid van de afloop van het zwembad er bij super

 

Elise Rthft

  raadt Excellence Beauty aan.

 

 

Carine Schellens

  raadt Excellence Beauty aan.

 
Super, super, geweldig!

 

Peter Heuvelmans

  raadt Excellence Beauty aan.

 

 

Wil jij ook graag jou ervaring hier op de website achterlaten dat kan hieronder:

Alvast bedankt voor de mooie woorden. 

Met vriendelijke groeten

Elke